söndag

ja nu har mamma å pappa kommit hem :D ja idag är älskling sjuk 39,3feber stackarn
ja igår fick man reda på jätte bra nyhett :D ja nu ska jag gå hjälpa pappa med maten:D

känns bra

ja nu känns det faktiskt bra har inge rök sug kvar känns det som allfall. Fast det vore inte helt fel med en men jag vill inte ha nu börjar man känna sig piggare och mår mycket bättre också fy fan va skönt:D sliippa att slänga ut pengar på sån skit bara onödigt sen mår man bättre också :D sen känner mig så fräs å allt hatar fan cigg varför gjorde dom såna i världen det är ju inte ens bra för kroppen. ja nu kommer dagarna bara rulla på. utan cigg bra bra. nej fan va tråkigt det är här hemma vill att mamma å pappa kommer hem nu så man har nån här hemma och göra nå med.

24 timmar

ja  nu har man varit rökfri i 24 timmar :D känns kanksa bra men man har ju sug efter en cigg som fan vill bara ha en nu sen bar inte ha nån mer men man vet ju hur det slutar en blir det flera. få se hur det går men jag vill ju verkligen sluta nu man slänger ju bara bort massa pengar på det så det är inge bra. då kan man ju lägga pengar på annat :D ja sen mår man ju bättre också. få se men känner mig stolt nu har hållt mig en hel dag :D och längre kommer det bli :D men det kommer bli tufft mån jag tro.

Sluta röka

ja idag har man varit på möte gick väll ganska bra faktikst. ja nu har man rökt upp alla cigg man har nu blir det inte att röka nå mer om det går tänker på fan va gott det vore me en cigg nu tänker att jag kan sluta på torsdag men då dra jag bra ut på det. och det inge sen tjänar jag u 50 om jag inte köper nå nu så få la se hur det blir ska allfall inte köpa nå idag se hur första dagen blir i morgon utan cigg. ja nu gäller det bara tänka posetvit. få se hur det här slutar få la bara hoppas det ordanr sig måste ju tänka på hälsan å sånt. blir ju bättre att sluta än att fortsätta kommer nog bli tufft finns ju många som röker som man har som vänner och familj. så det inge bra alls men det ordnar sig nog få la se bara man har min älskling här så ordanr sig allt men han är ju älvdalen så få sa vad kvällen slutar.

Fredag 090109

Ja igår åkt mamma pappa syster å lilla emelie till arlanda och nu sitter dom troligen på planet på väg till lanzarote
kul för dom men inte för mig men nån måste ju va hemma och se efter hunden kankse skönt en då men tråkigt att  va hemma själv tur man har dig älskling. ja idag fyller mamma år grattis mamma på 52 års dagen.

Ja idag skulle dom ringa om min utbildning om jag kommer in eller inte men har inte ringt än har ringt men inte fått svar vill liksom veta den börjar ju på måndag få la se hur det blir. måste ju veta å så så jag vet vad jag får för ersättning måste ju fixa de också. sen ska jag liksom till arbetsförmedligen på måndag å så. få se hur allt går.

Ja idag blir det att dricka lite me älsklingen å äta middag tillsamans underbart det kommer bli älskar dig du är världen bästa pojke i mitt liv <3 älskar dig bebis du så söt du är det bästa som har hänt mig i mitt liv ikväll blir det bara kärlek me middag tända ljus och lite dricka till det. bara du och jag hemma Älskar dig över allt annat love you bebis

2009

Ja nu är det 2009 hehe

ja under jul och nyår så har jag varit hos älskling å firat:d jätte kul och skönt:D



Ja nu sitter man å dricker igen har inge bättre för mig heh gött me brännvin:D

RSS 2.0