Måndag

Ja i morgon ska man på möte om jobb kl 9 på hoteller så det lär ju bli bra yee hoppas det blir nå bara så man inte får börja om från början å gå hemma igen det är ju inge bra alls så, men det lär ju bli jobb man kan ju alltid hoppas det ja i morgon åker man till orsa en sabbis ska lämna hunden där å låna bilen. ja i helgen blir det borlänge super bra det. köpa ps3  yeee å lite kläder tror ja eller nå.

Torsdag

Ja idag inte gjort mkt varit hemma bara å spelat lite sen följde me älskling på arbetförmedlingen å handla lite blir nog att göra pannacott ikväll så man har nå gott att ätta tills man ska se fringe. blir nog bra det mumms va gott ska se om man hittar nå bra recept till midsommar å så man kan göra nå gott.



Ja imorgon blir det att jobba igen börjar 6 till 15 drygt men men man får väll lov som vanligt heheh

Juni

Ja nu är det juni då har väll inte hänt så mkt sen jag skrev sist. var väll upp på boggberg på larz kriterzz ass bra va det träffa sandra en jobb kompis så det va bra det och sen va man in tog en cider gott va dom sattan. sen tog man en dans med älsklingen men han åkte efter det så man var själv med veronica å maria å benny men det funka det också men mkt roligare om älskling hade varit där. men man får väll överleva än då.


Ja sen har väll älsking klara körkortet så det är ju super bra det:) så glad för din skull älskling så nu är det bara tutta å köra. ja sen tog älskling studenten så det är bra det var ut å körde han å jocke i cudan så jävla bra bättre de än att åka svensson bil. nej det ska va mopar bil med muskler så jävl bra som helst.

Ja så har man den här veckan börja jobbat på städ kul det så får man jobba lite med sandra å så :D hehe flum flum det är vad man har på jobbet när man är me sandra är ledig idag allfall ska ju jobba hela helgen så det lär ju bli lite drygt få ju gå upp tidigt men då slutar man vid 3 allfall så det är bra allfall. ja å på tisdag så fyllr min älskling år man få la se vad man köper åt han lär bli nå han behöver. men ska ju till tandläkaren först å sen klippa mig hos bibbi så det lär ju bli bra vart det sisst så. Ja å nästa helg är det midsommar få la se vad man gör beror på vädret. ska se om man åker upp på talllhed en dag allfall sen vet jag inte se om det är bra väde så lär man grilla å göra nå gott lägtar fan eter grillat kött så fucking jävla gott vill fan ha det nu mummms va gott men det måte ju bli bättre väder så. blir väll så att jag å älskling hittar på nå ska se om man åker upp till ången en dag allfall få la se vad killen säger så jävla mysigt där så.



Ja idag blir det kankse att man göra pannacotta mummms :)


RSS 2.0